Top menu

Saar met het paard (dat eigenlijk een zebra is) | Kinderfotografie Rosmalen

Dit is Saar, net iets ouder dan 1 jaar. Ik vind Saar een stoere naam en deze past Saar dan ook ontzettend goed. Het is een ondernemende, kleine meid, die gezellig rondhobbelde door de omgeving en lekker aan het brabbelen was. De camera vond ze erg interessant. Dat vond ze overigens ook van de dennenappels die overal lagen, maar ze verdeelde haar aandacht goed tussen deze twee.

Niet alleen is Saar een stoere meid, ze is ook heel cute. Ze heeft prachtige kijkers en als je haar vraagt “hoe doet een konijntje” dan trekt ze super schattig haar neusje omhoog. Op andere momenten kan ze heel dromerig kijken. Het was zo leuk om haar te fotograferen en natuurlijk ook samen met haar ouders. Saar straalt als ze lekker gek mag doen met papa en mama, waarbij geldt “Hoe lomper hoe beter”, aldus Lian. Dat heb ik gemerkt, want ze genoot zichtbaar toen Mario haar voor de zoveelste keer in de lucht gooide.

Lian en Mario hadden voor de fotosessie ook het “Paard” meegenomen en deze vindt Saar geweldig. Ze noemen deze ‘het paard’, hoewel het eigenlijk een zebra is (die ik vind lijken op Marty uit de film Madagascar), maar dat is nu eenmaal wat gemakkelijker uit te spreken voor zo’n dreumes :). Met de oren stevig vast, zat ze druk op het beest. Maar niet te lang natuurlijk, want er viel nog zoveel te ontdekken. Bij het zien van de foto waarop ze op de zebra zat, zei ze ook “Paaaaaard”. Zo schattig dat je wel verliefd op haar moet worden.

De fotosessie van Saar was trouwens een verjaardagcadeau van Mario voor Lian en dat cadeau viel goed in de smaak. Lian was in oktober jarig, dus ze moest even een tijdje wachten voordat de fotosessie gepland kon worden (omdat ik die periode net was verhuisd naar de Groote Wielen in Rosmalen), maar gelukkig was het het wachten waard!

Saar is gek op haar paard, maar eigenlijk is het natuurlijk een zebraGezinsfotografie op locatie in RosmalenDe fotosessie was een cadeau voor de verjaardag van moeder LianHoe doet een konijntje? Dan krijg je zo'n schattig snoetje!Samen met papa en mamaVrolijke kinderfotografie in RosmalenSaar is een stoere meidSamen met mama op de foto. Zijn ze niet super samen?Saar heeft zulke prachtige ogen, dat je wel verliefd op haar moet wordensaar-kinderfotografie-rosmalen-9Knappe mama en knappe dochterCheck mijn stoere zonnebrilKinderfotografie in zwart-witSaar heeft ook prachtige wimpers

No comments yet.

Geef een reactie

error: